CAKE & PLAATGEBAK
Red Velvet Sheet Cake
(30x30x5cm, ongesneden)
Nieuw op ons menu deze winter: Red velvet sheet cake. Onze klassieke red velvet taart in een modern jasje. Deze sheet cake heeft een heerlijke vanille-chocolade smaak en is fluweel zacht van textuur. De taart maken we af met een oorspronkelijke ermine (melk roux) icing en roomkaas. Zijn prachtige rode kleur samen met een overheerlijke smaak zorgen ervoor dat dit een niet te missen aanwinst is voor ieders winter pastry case.
Chocolate Chai Sheet Cake
(30x30x5cm, ongesneden)
Deze cake is heerlijk smeuïg en fluweelzacht, met een volle chocoladesmaak. De luchtige icing staat perfect in balans met de cake. We laten de chai-kruiden – zoals kaneel, gember, kruidnagel en kardemom – rustig trekken in de melkroux die als basis dient voor de icing, zodat de kruiden hun warmte en diepte volledig kunnen afgeven. Als finishing touch bestrooien we de taart met crunchy cacao nibs, die zorgen voor een fijne bite en de smaakbeleving compleet maken. Een perfecte traktatie voor de winter!
Apple Cinnamon Streusel Tray Bake
(20-25 stuks)
Deze smeuïge plaatgebak zit boordevol apples die omringd zijn door een swirl van kaneel en bruine suiker tussen een vanille cake. Bovenop een crumble (streusel) en een melk glazuur.
Walnut Studded
Carrot Loaf
(25cm, lactose-vrij)
Deze wortel cake is gevuld met heel veel wortels waardoor die heerlijk smeuïg blijft. Er zitten ook heerlijke smaken van ananas, kokos en vanille in en bovenop een lekkere crunch van geroosterde walnoten.
Lemon Poppyseed Loaf
(25cm)
Citroen en maanzaad zijn duidelijk vriendjes in deze cake. De cake heeft een heerlijke zachte structuur met een maanzaad bite. Hij wordt helemaal afgemaakt als die direct uit de oven bedekt wordt met een zoet zure citroen suiker siroop.
Pecan Studded
Banana Bread
(25cm, lactose-vrij)
Een van de meest bekende cakes in Amerika, de banana bread. Boordevol bananen, heerlijk smeuïg met bovenop geroosterde pecannoten. En hij is lactose-vrij.

