Winter
Gingerbread Bundt Cakes
(18x mini tulbandjes, vegan)
Deze super populaire vegan tulbandjes zijn ondertussen een klassieker op het Britton’s wintermenu, en met goede reden!! Een zacht en smeuing cakeje vol met heerlijk warme speculaaskruiden. Daar bovenop een glazuur van sinaasappel om de wintersmaak helemaal compleet te maken.
Red Velvet Sheet Cake
(30x30x5cm, ongesneden)
Nieuw op ons menu deze winter: Red velvet sheet cake. Onze klassieke red velvet taart in een modern jasje. Deze sheet cake heeft een heerlijke vanille-chocolade smaak en is fluweel zacht van textuur. De taart maken we af met een oorspronkelijke ermine (melk roux) icing en roomkaas. Zijn prachtige rode kleur samen met een overheerlijke smaak zorgen ervoor dat dit een niet te missen aanwinst is voor ieders winter pastry case.
Chocolate Chai Sheet Cake
(30x30x5cm, ongesneden)
Deze cake is heerlijk smeuïg en fluweelzacht, met een volle chocoladesmaak. De luchtige icing staat perfect in balans met de cake. We laten de chai-kruiden – zoals kaneel, gember, kruidnagel en kardemom – rustig trekken in de melkroux die als basis dient voor de icing, zodat de kruiden hun warmte en diepte volledig kunnen afgeven. Als finishing touch bestrooien we de taart met crunchy cacao nibs, die zorgen voor een fijne bite en de smaakbeleving compleet maken.

