WINTER
Cranberry Orange
Streusel Loaf
(25cm)
Een smeuïge cake vol met cranberries en sinaasappel, een marmer van bruine suiker en kaneel erdoorheen en bovenop een krokante crumble. Om je vingers bij af te likken!
Cranberry Pistachio
Bliss Bar
(24 stuks)
Deze blondie bar is gemaakt met beurre noisette (gebruinde boter) en onze huisgemaakte vanille extract. Ook zit er witte chocolade en gedroogde cranberries erdoorheen en een vleugje gember en sinaasappel. Bovenop een icing van witte chocolade en roomkaas en uiteraard pistachenoten en gedroogde cranberries.
Gingerbread Bundt Cakes
(speculaas)
(vegan, 18 stuks)
Zoals al onze tulbandjes zijn deze uiteraard ook vegan! En een van de lievelings gebakjes van de meeste bij Brittons. Dit zacht smeuïg cakeje heeft een heerlijk speculaas-achtige smaak en een glazuur van poedersuiker en sinaasappel.
Apple Walnut & Date
(glutenarm, 16 stuks)
Deze muffin is glutenarm. Hij is heerlijk smeuïg van binnen, heeft warme kruiden, lekkere stukken zachte Jonagold appels en dadels erdoorheen. En bovenop geroosterde walnoten. Dit wordt denk ik een blijvertje.
Pumpkin Bread
(25 cm, lactose-vrij)
De pumpkin bread keert ieder herfst weer terug en niet zomaar. Maar omdat die heel erg geliefd is door ons en door veel van jullie gasten. Hij heeft een fluweelzacht structuur net als onze andere cakes, wordt gemaakt van flespompoenen die we roosteren en pureren en heeft speculaas achtige kruiden door het beslag heen gewikkeld. Om je vingers bij af te likken.
Pumpkin Pie
(10 punten)
Nog een herfst klassieker is de pumpkin pie. Hij wordt ieder jaar ook bekender in Nederland. De custard vulling wordt gemaakt van flespompoenen die we roosteren en pureren en heeft speculaas achtige kruiden en slagroom toefjes aan de rand bovenop.
Pecan Pie
(10 punten)
Deze Iconische Amerikaanse pie komt ieder jaar weer terug. Hij is van top tot teen gevuld met pecannoten die omringd zijn in een heerlijke sticky caramel met een vleugje zout en kaneel.